Helgen lite kortfattat.


(Alla bilder från kompaktkameran)


Har haft en underbar helg med familj och vänner! Har hunnit avverka en helkväll på Grönan, lång dag på stan med shopping, någorlunda misslyckad utgång och en halv dag ute i Nacka Forum... Hysteriskt roligt med alla karuseller och berochdalbanor och överlycklig över vår chokladvinst. Första gånger ever! Ont i benen av allt gående, men kom hem några shoppingkassar rikare och plånboken lite fattigare. Helt enkelt en lyckad helg :D
Grönan.
Snart bär det av till Grönan! Jag drar med mig Johanna och möter upp systeryster, Jessica och kusinvitaminer Therese och Sofie. Det blir en helg med drag i hoppas jag :) Stackars Lina jobbar ända tills ikväll, men kommer såklart vara med oss efteråt!!

Nu äre helg! Ciao!
Mönster.
Idag satt jag och pratade med en främmande man på pendeltåget under hela min resa hem. Jag berättade om mitt, och han berättade om sitt. Visade sig att han också var Norrlänning från start och konsthandlare. Väldigt trevlig! Konstigt det där hur man bara kan börja prata om sitt liv med en främmande person... Fast det är skönt att bryta vardagsmönstret lite ibland. Göra något annat liksom. Ja det var nog bara det jag ville säga :)