Kungsan.

(mongisarna)


(mobilkamera)


Åh härliga dag! Efter att jobbet slutat för dagen så tog jag och Johanna en väldans skön promenad från Karlaplan till Kundsträdgården. Jag åt världens största glass kändes det som, men den va supergod! Tyvärr hade jag inte min kamera med mig som tusen andra människor på plats hade, utan jag fick nöja mig med mobilen :P Får ta en tripp dit snart igen för att fota på riktigt!

Imorgon = fredag = wohooo!!


Serkan Gûnes.
Ikväll har jag varit på föreläsning av Serkan Gûnes tillsammans med Daniel på Naturhistoriska museet. Tror ni det började rycka i fotonerverna då?! En hel del kan jag lova :) Han är väldigt talangfull och har så levande bilder. Han visade bilder från sverige, norge och tanzania. Det var flera bilder från samma nationalparker som vi var till med klassen, och man kunde riktigt känna stämningen därifrån! Längtar alltid tillbaka när jag ser bilder därifrån :)

Klicka på bilden och ta en titt på hans hemsida!


Foto: Mikael Axelsson
Tjaba tjena hallå!
Nu är man tillbaka bland nollåttorna ;) En dag försenad, men det var det värt! Jag hade ändå tänk dissa tåget på vägen hem och åka tillsammans med systeryster igår. Men när det väl var dags för oss att åka, så funderade vi på om vi verkligen behövde det? Ingen av oss skulle ju upp och jobba idag. Sagt och gjort. Vi åkte imorse istället :)

Jag har iaf haft det superskönt hemma hos mamma! Har varit ute i solen, planterat blommor, vårstädad, ätit massa mat och umgåtts med tjocka släkten :) Självklart har jag ju även hämtat ut min nya kamera!! Woho! Den är precis vad jag drömt om plus lite till. Objektivet, ett AF Nikkor 50mm f/1.8D är jag supernöjd med dessutom. Jag vet att det finns ett med f/1.4, men nu fick tyvärr plånboken avgöra. Det är min första glugg med fast optik och med så stor bländare. Det är verkligen skillnad mellan den och f/2.8 som jag hade sedan innan på ett objektiv! Me like :) Jag kommer lägga upp bilder så ni får se inom snar framtid. Kanske tom visa skillnaden på ISO-kvalitén mellan de olika kamerorna?


Nu ska jag iaf pallra mig in i duschen. Det behövs kan jag lova!