Förtidsröstat.
Idag har jag röstat! Och för första gången i mitt liv så har jag faktiskt varit väldigt insatt i de politiska debatterna och följt med på både tv och tidningar för att hålla mig uppdaterad. Lite skillnad mot för när jag gick i högstadiet och fick en enkätfråga med varför det är viktigt att rösta. Och jag svarade "jag tycker inte det är viktigt". Men det var snart 10 år sen och mycket hinner förändras på den tiden. Nu tycker jag det är jätteviktigt att man tar sig iväg och röstar! Och även om man är osäker så kan man alltid rösta blankt.

Jag röstade på Vänsterpartiet till riksdagen och Landsting och Miljöpartiet till Kommunvalet. Rödgrönt ska det vara! Jag hoppas verkligen och håller mina tummar att det blir en ny regering i år! Spännande värre ;)
Hm..
Jag insåg precis en sak när jag nyss satt och kollade igenom mina bilder-inlägg. Jag lägger verkligen knappt ut några bilder längre. Skittråkigt! Fast jag har iofs knappt fotograferat på sista tiden. Eller ja jag tog ju lite semesterbilder som jag lovade att lägga upp, men gjorde inte det heller. Skärpning!