Aj aj.
Idag har jag ont! Överallt haha :P Men det är det värt för jag gjorde något så roligt igår, nämligen red en ridlektion här i Nyköping :D Storasyster har börjat rida så hon fixade så jag fick följa med. Första lektionen på säkert 10-11 år. Men takterna sitter i fortfarande ;) Bara det att jag fick superont i knäna. Dels för ovanan och även för att jag har problem med dem. Idag tog jag mig knappt ur sängen haha :P Har så ont i arslet (sittknölarna) så det ser ut som jag har bajsat på mig när jag går! Och kan knappt sitta ordentligt.. Fast som jag skrev så var det helt klart värt smärtan! Jag är verkligen en hästtjej in i märgen och så fort jag kom in i stallet så kom så mycket minnen tillbaka. Jag kunde ha stannat där hela kvällen och snusat på alla hästar :)

Skönt med helg!
Helg igen!
Åh snart ska jag få komma bort lite plus att jag ska få träffa ena syster plus mamma :) Det är en efterlängtad helg som kommer imorgon! Jag kan ju inte förtränga att det blir ganska mycket saknad av familjen när jag bor så långt ifrån. Mamma har jag inte träffat sedan början av augusti och syster någon vecka efter det. Sedan är det ganska så skönt att få komma iväg lite med :) Efter sommarens semester så kändes det ganska trist att kolla i kalendern och se att den gapade tom, men det har blivit en hel del ändring på det! Sedan några veckor tillbaka och några framöver så har jag haft något inbokat nästan varje helg. Ganska olikt mig, men roligt med! Några av de saker som är inbokat framöver är bla resa hem till sundsvall, hockeymatch på hovet, middag med jobbet och förhoppningsvis Ullared om jag får sällskap dit. Så jag är rätt så fullbokad ända fram till jul med undantag av ngn enstaka helg.

Ikväll har jag varit duktig och städa hela lägenheten, lagat mat, duschat och sitter nu och målar naglarna i väntan på att babe ska komma hem från sin praktik, vilket borde vara när som helst! Sitter samtidigt och lyssnar på Lars Winnerbäcks gamla låtar i skenet av tända ljus och jag hade glömt bort hur bra jag tycker han är. Mycket minnen har jag till hans låtar :)
Höst.
Foto: Evelina Engberg

 

Hösten är snart slut och vintern är på intågande. Vi hade snö här i helgen och det dröjer inte länge innan alla fina höstfärger är borta och snön har tagit över. Hösten är en av de vackraste årstiderna jag vet och skulle inte ha något emot att den höll sig kvar lite längre :)