En liten update.
Sitter just nu nedklämd i soffan mellan hundar och syster i soffan i Essvik. Vi ser precis hur Timrå är på väg att förlora matchen mot Luleå. Inte ok! Jag har inte sett många matcher denna säsong, men jag tror bara de vunnit en enda som jag har kollat på. Max 2! Kom hem till Sundsvall igår kväll för att ta ett litet break från storstan och träffa familjen. Har inte vart här hemma på 4 månader... Det firades med lite shopping på stan idag ;) Blev 4 par skor/stövlar plus lite annat smått och gott! Sorry det blev tyvärr inge julklappar till någon annan i år hehe.. Jul.. Tänk att det snart är jul! Här är det adventfint och mysigt och jag längtar efter att få sätta upp våra ljusstakar i fönstrena imorgon när jag kommer hem igen. Om det blir med bil eller tåg får vi se. Har ju bilen här sedan mamma och Anders lånade den då deras gick sönder. Skulle egentligen ta hem den imorgon, men det har snöat och blåst så mycket plus att det är svinhalt ute nu. Höll inte på få stopp på bilen vid ett trafikljus nu ikväll när vi åkte hem från stan. Och ännu en trafikolycka inträffade idag med. Igår var det både dödsolyckor plus att hela E4 blev avstängt pga en stor olycka. Har ju redan en biljett till tåget då jag bokade för längesen, men vi får se imorrn :)
Fredag snart?


Foto: Evelina Engberg


Ny vecka, nya tag! Det blir en vecka med träning, middag med jobbet och 80-tals filmer tillsammans med bästa Malin och Johanna :)
Detta ständiga mörker.


Foto: Evelina Engberg


Nyss hemkommen från jobbet. Känns som att det varit kväll hela dagen. Det här mörkret gör mig lika galen varje år! Jag vill ha sol sol sol hela tiden! Och särskilt jobbigt blir det när man sitter instängd på ett kontor varje dag och går miste om chansen till solljus (om det nu finns ngt) eftersom man inte vistas utomhus... Och inte blir humöret bättre av att saker och ting än en gång är skit på jobbet. När man tror att allt har blivit bättre och lugnare så kommer nästa bomb. Och vilka bomber dessutom! Jag lovar att ni skulle tro att jag drev med er om jag berättade om alla bisarra saker som händer där. Tyvärr är det ju nu förbjudet att skriva om händelser som rör jobbet så jag besparar er det pinsamma tills vi ses på riktigt istället ;)

Har iaf börjat på ett litet roligt projekt nu inför julen! Kan inte skriva om det eftersom det ska bli en julklapp, men det är något jag tror och hoppas kommer bli uppskattat iaf :) Jag lägger ut resultatet efter jul det lovar jag!