Det här med att må illa.
Bland det värsta jag vet är att må illa. Och jag har mått illa sen jag åkte hem från jobbet idag. Det sa bara pang när jag hade kommit ungefär till Stuvsta. Det va jäkligt tur att jag hade sittplats så jag kunde koncentrera mig på att inte kräkas. Snacka om att jag fick eld i baken när jag väl kom av tåget. Hade inte vart så jättekul att lägga splatter bland massor och massor av folk. Jag provade att sova, promenera och äta. Inget har hjälpt. Jag hoppas att det "bara" är magkatarr så det inte är kräksjukan som är på g. Svettas och fryser gör jag med om vartannat :( Får bli en tidig kväll så jag får mycket sömn så jag blir bättre tills imorrn. Kan iofs vara från nacken som det kommer med. Har ju haft ont i huvudet och varit yr hela dan idag så det är ingen omöjlighet... Synd på en annars bra dag med härligt solsken som piggar upp en!
Aja, to be continued..


20 dagar kvar.
Sicken dag.
Fy fan för att ta sig till jobbet idag! Inte nog med att det är måndag, det tog mig hela 3 timmar att ta mig in till jobbet ^^ Tåg efter tåg körde förbi här men fick fasiken inte plats på ngt av dom. Minus 24 grader var det ute med :P Mmm lovely! Men man får se saker å ting positivt. Det blev kortare arbetsdag och solen lyste hela tiden ;)

Här tog jag en bild med mobilkameran för att fånga alla människor som klev av Södertälje-tåget mitt i rusningen. Mycket folk!
Sjukligt trött.
Så himlans supertrött nu så det värker i kroppen på mig. Skulle jag gå lägga mig nu så skulle jag lätt sova minst 12 timmar utan klocka. Men bara en arbetsdag kvar på denna vecka sen är jag ledig :)
Hade medarbetarsamtal på jobbet idag. Gick bättre än jag trodde och jag fick en väldans mycket beröm. Det kan va roligt att se vilken syn ens chef har på en. Iaf när den är bra haha!

Efter jobbet blev det en tripp till Tumba för att handla inför helgen. Det är så najs att ha bil! Men vi hann inte mer än komma hem så kom jag på att jag såklart glömt köpa fikabröd som jag ska ha med mig till jobbet imorrn. Så det var ju bara att vända i dörren och ta en välbehövd promenad runt halva Flempan. Passade även på att köpa min middag på Subway som öppnat i centrum. Hade glömt bort hur gott det är!

Nä nu ska jag ta och fixa morgondagens lunch, äta yougurth och föna håret :)