2011
Snart är det nya året här! Jag sitter hemma med familjen i mjukisbyxor och smällrädda hundar. Önskar er alla ett gott nytt år! :)
Mummel.
Idag har jag känt mig lite off. Har väl en smula hemlängtan efter älsklingen. Konstigt det där att det aldrig spelar någon roll vart jag befinner mig för att det finns alltid människor att längta efter! Lite smått jobbigt. Helst av allt skulle jag vilja bunta ihop allesammans i en hög och ta med mig dit jag far. Att alltid ha alla nära mig...

Tog iaf en liten shoppingrunda på stan med syrran idag. Blev en ny tröja, jeansleggings, underkläder och associarer. Rätt nöjd med mina inköp! :)


Imorgon är det nyårsafton med. Jag förstår fortfarande inte vart detta år har tagit vägen?? Känns som att det var nyss vi hade nyårsfirande hemma hos Johan, och jag längtade och planerade inför kommande resa till Australien. Och nu är det 9 månaders sedan som vi for! Helt galet!! Hoppas att jag någon gång får chansen att åka tillbaka dit. Skulle vara himmelriket :) Har iaf inget fancy planerat för morgondagen. Det blir middag hemma med syster, mamma och plastpappa. Nyår känns faktiskt rätt överskattat enligt min mening så det är skönt att bara få vara hemma...

Nähä om man skulle ta och sätta sig i soffan med de andra en stund innan det blir läggdags?
Today.
Idag har jag hunnit med att träffa både Marina, Nina och Johan :) Mötte upp Marina på busstationen innan hon skulle åka för att sedan gå på stan och fika med Nina. Har inte träffat någon utav dom på ett år! Sedan trillade Johan in på stan när vi satt och käkade/surrade också. Mycket trevligt! Saknar mina vänner! Lite shopping hann jag med också. En tröja och kofta från H&M. Fick presentkort i julklapp så shoppade gratis ;)

Nu är det snart dags för mat!