Sjukling.
Blev hemma från jobbet idag. Som jag skrev innan igår så har jag åkt på en förkylning. Blä! Känns som huvudet ska sprängas på mig pga snor. Skönt att va hemma, men jag hade gärna varit hemma och frisk! En annan livstid kanske?

Tur man har en karl som gör pannkakor i detta nu iaf ;) Skönt att bli uppassad haha!
Helgen.
Ännu en helg som lider mot sitt slut. Har haft en jättebra helg om man bortser från en förkylning som börjat titta fram. Fast det tar väl nästan väntat då halva styrkan på jobbet är sjuka. Iaf så började jag helgen med en supertrevlig kväll med mina speciella vänner från jobbet. Vi satt på restaurangen DalaNisse där vi njöt av otroligt god mat, vin och sällskap! Hade skrattkramp i käkarna ett tag där. Alla är så roliga! Kom hem strax efter nio vilket var en bra tid. Jag slocknade redan vid halv tolv för jag va helt slut efter veckan...

Efter att ha sovit i 13 timmar klev vi upp för att påbörja storstädning av lägan. Vi bar grejer, slängde sopor, sorterade och skrubbade tills det var skinande rent! Vi höll på hela dagen. Sen åkte vi och handlade glass, godis, läsk och kakor som vi var väl förtjänta av ;) Det tillsammans med mys framför Prince of Persia blev en perfekt avslutning av dagen :)

Idag har bara varit en slapp mjukisbyxor dag. En kortare promenad bara för att komma ut tog vi.

Så tillbaka till jobbet imorrn.. Roligare saker kan man se fram emot. Men har Fotografiska att se fram emot på tors plus hårklippning på fredag. Så lite roligt iaf! Hoppas bara förkylningen ger med sig!
After Work.
Vad centralen känns annorlunda sent på kvällen/natten. Man är van att se stora folkmängder runtomkring en hela tiden, men nu är det stora gap här och där... Har iaf haft en väldigt trevlig kväll! Behövdes verkligen! Först åt jag och Johanna en väldigt god middag med vin på söder på den grekiska restaurangen Faros. Mums! Sen gick vi och mötte upp Marie från jobbet för några drinkar på Gondolen. Första gången jag va där och wow vilken utsikt! Nu väntar jag på tåget hem till babi och sängen. Är så otroligt trött så jag lätt skulle kunna somna på bänken Jag sitter på :P Aja ska gå uppåt nu! God natt och trevlig helg!