Oh God.
Det blev massor av böla ikväll framför tvn ^^ Först premiären av Greys och sen till True Blood. Jisses. Fast ibland kan det kännas ganska befriande att få gråta en skvätt. Även om det är till ett tv-program :)

Nu är det dags för sängen. Upp imorgon till mitt åh så roliga jobb. Eller inte. Fy jag är så less på det där stället nu så det finns inte! Jag vill göra något jag tycker är roligt och stimulerande...

Jaja bla bla bla. God natt alla..
Finaldags!

Ja babi kom ju med till finalen i den där Michael Jackson tävlingen han va med i. Finalisterna är utplockade och nu behövs det mer folk som lyssnar på låten. Ni behöver inte registrera er för att lyssna! Klicka på bilden så tar ni er direkt till sidan :)Nope det blev inget.

Det blev inget inlägg i helgen heller. Fick lite pisk av kära Emelie att jag borde ta tag i mitt bloggande och bildvisande, men det känns som tiden och orken inte räcker till.
Helgen spenderades iaf i Flempan hos babi. Som alla andra dagar haha ;) Hade det lugnt och skönt och gjorde inte direkt många knop förutom lite promenader och bastu-badande... Imorrn ska jag hem till mitt eget boende så jag kanske får lite tid över att pilla på med nån bild eller nåt :)