Woho en uppdatering!
Jag är jäkligt seg på att uppdatera här I know! Har inte skrivit så mycket om vad jag gjort på sista tiden men det gör nog inget. Har iaf hunnit avverka en helg hos syster i Nyköping och nu i helgen va jag till Åland :) Mycket inspirerande tyckte jag att det va! Särskilt eftersom min insiration och motivation inte direkt legat på topp på sista tiden.. Träffade gamla läraren Andy och pratade även med Anders Geidemark en snabbis på fredag kväll vilket va den första kvällen då Brutus Östling höll föredrag och visade sina otroligt vackra fågelbilder! Träffade Ira som gick Konst & Hantverk när jag gick fotolinjen med :)
Nu är jag tillbaka i stockholm och på jobbet. Fast den här veckan är jag backup i kundmottagningen istället för att sitta i växeln. Jobbigt men roligt med lite variation. Igår träffade jag även Marina för en fika på söder. Vi hade inte träffats sen i våras så det va på tiden ;) Jättemysigt fik va det med. Som att komma in på en loppis ungefär. Med livemusik på nedanvåningen! Dit kommer vi nog hamna igen skulle jag tro...

Kommande helg har vi inte direkt några planer. Ska bli skönt att va hemma och ha en slapp helg. För nästa helg så kommer jag åka till Sundsvall fre till mån. SKa bli skönt att komma hem en liten stund. För sen blir nästa gång inte förrän till jul. Har iofs lite långledigt då, men det är ju ändå ett tag kvar. Apprå på jul, det har snöat i stockholm! Både igår och idag. Självklart inget som stannade kvar, men jag blir alltid lika glad att se just den första snön falla. Det är på något sätt lite magiskt över det :)

Nä nu ska jag sluta ordbajsa om mitt "händelserika" liv och lägga mig framför tvn!

Baj baj så länge...
#1 - Lina

The girls vill komma och hälsa på :) läs mitt inlägg på facebook , Magda och Therese :D Det låter ju toppen lr hur. Får snackes om detta

#2 - eM

Det var på tiden! :)

#3 - Magdalena

Ni har inte filmen kvarpå datorn så du kanlägga den pådin hårddisk? Så sparar jag ett biobesök ;) Eller gärna nån fler bra film om ni har!

#4 - Magdalena

Haha, jag har tydligen glömt hur man gör mellanslag också ;)

#5 - eM

Jupp, tack! :)