Min Ninnis!Foto: Evelina Engberg


Åh imorrn får jag träffa min fina Ninnis och såklart de andra vovvarna! Jag längtar så efter att få mysa med dom :D

Lovely.
Tänk va bra vissa dagar kan vara i jämförelse med andra! Idag är en sån där bra dag. Har fått fingrarna ur arlset och bokat en tid till naprapaten på tisdag *äntligen* Känns jätteskönt att få det överstökat! Sen idag har jag kanske fått en möjlighet till att kanske komma lite vidare vad gäller min fotografering. Inget är bestämt än, utan det är väldigt lösa tyglar än så länge, men det skulle vara jättekul om detta intäffar ;D Woho! Tänk vad lite nya kontakter kan göra för en! Det är iaf nåt jag märkt. Utan kontakter så går allting sååå mycket segare än om man har några som själv drar i lite trådar eller känner personer som kan hjälpa en och så.. Lovely! Just nu känner jag mig jätteglad :D Och på fredag blir det roadtrip med Marina hem till svallet med. Ska bli skönt att komma hem till familjen och hundarna. Någon kompis måste jag ju hinna träffa med!

Nä nu är min rast slut. Så back to work ;)
Woho en uppdatering!
Jag är jäkligt seg på att uppdatera här I know! Har inte skrivit så mycket om vad jag gjort på sista tiden men det gör nog inget. Har iaf hunnit avverka en helg hos syster i Nyköping och nu i helgen va jag till Åland :) Mycket inspirerande tyckte jag att det va! Särskilt eftersom min insiration och motivation inte direkt legat på topp på sista tiden.. Träffade gamla läraren Andy och pratade även med Anders Geidemark en snabbis på fredag kväll vilket va den första kvällen då Brutus Östling höll föredrag och visade sina otroligt vackra fågelbilder! Träffade Ira som gick Konst & Hantverk när jag gick fotolinjen med :)
Nu är jag tillbaka i stockholm och på jobbet. Fast den här veckan är jag backup i kundmottagningen istället för att sitta i växeln. Jobbigt men roligt med lite variation. Igår träffade jag även Marina för en fika på söder. Vi hade inte träffats sen i våras så det va på tiden ;) Jättemysigt fik va det med. Som att komma in på en loppis ungefär. Med livemusik på nedanvåningen! Dit kommer vi nog hamna igen skulle jag tro...

Kommande helg har vi inte direkt några planer. Ska bli skönt att va hemma och ha en slapp helg. För nästa helg så kommer jag åka till Sundsvall fre till mån. SKa bli skönt att komma hem en liten stund. För sen blir nästa gång inte förrän till jul. Har iofs lite långledigt då, men det är ju ändå ett tag kvar. Apprå på jul, det har snöat i stockholm! Både igår och idag. Självklart inget som stannade kvar, men jag blir alltid lika glad att se just den första snön falla. Det är på något sätt lite magiskt över det :)

Nä nu ska jag sluta ordbajsa om mitt "händelserika" liv och lägga mig framför tvn!

Baj baj så länge...