Ibland får man gört själv.
Jag tog tag i saken. Jag klädde på mig och begav mig. Hörde av mig till Daniel som så lyckligtvis befann sig i stan. Jag tyckte att en glassigt samkväm kunde sitta på sin plats. Så vi gick och köpte en varsin glass i det minsta hus/café jag nånsin vart i och sen gick vi till Kastellholmen och satte oss på klipporna med Grönan som utsikt. När det sen började blåsa där gick vi mot Riddarholmen och satt där en stund istället innan vi begav oss mot stan där vi hamnade mitt i marathonloppet :P Jäklar va besvärligt det var att ta sig nånstans!
Aptråk.
Jag kan nog lugnt påstå att detta är den mest tråkiga helg jag haft sen ja kom hit för 5 månader sen. Sitter ensam i lägenheten och har bara mig själv att prata och vara med... Jag tycker inte om att vara själv ^^ Funderar på att åka in till stan eller nåt sånt. Bara för att göra något. Men det är så tråkigt att gå själv. Hittills har jag suttit själv sen jag klev upp vid elva ute på balkongen. Men det började bli lite för varmt nu.. Aja. En kattdusch sen iväg då kanske? Får se om ja pallar...


Fan va ja klagar då! Jag är snart 23 år och pallar inte vara själv några dagar. Herregud vilken mes jag är...
Self portrait.


Foto: Evelina EngbergHittade en gammal bild som jag tog i början av skolan 2007. Vi hade som uppgift att ta ett självporträtt har jag för mig. Såhär löste jag den uppgiften. Med hjälp av en flyttad säng på internatrummet, en riktad lampa, självutlösare och lite kroppsstyrka ;P För jag lovar att det inte va lätt att stå och balansera sådär och samtidigt ta bild på mig själv haha :P Jag gillar iaf bilden! Och den bruna tonen passar bra in för både golv och vägg var just brunt :)