Dagens roliga.

Ja det var när jag pratade med en tjej på CSN och hon började skratta när jag sa att jag bodde på Blåsutvägen :P Och visst kan jag nog se humorn i det också hehe ;)

Nu håller jag på laga mat. Ris o köttbullar blir det. Vilken gourmét-mat! Har städat och diskat sen ja kom hem och hann även med att putsa mina ledsna stövlar svarta och blanka. Tror de blev lite gladare nu :) Iaf jag! Och de senaste dagarna har jag haft så sjukt ont i nacken ^^ Igår på jobbet kom yrseln och illamåendet. Trodde jag skulle behöva spy på tunnebanan hem. Just nu känns de lika illa med.. Fan att jag inte kan bli bra i nacken *morr*

Imorrn kommer syrran oc hennes kompis Jessica :) Ska bli skoj! Det blir fullt hus här i helgen för 2 kompisar till Lina (som även vi känner) kommer hit med..

Sen nästa helg ska jag försöka få tag i en sistaminuten biljett hem. Passa på att umgås med familjen och hundarna över helgen :) Har lite hemlängtan efter dom! Sen får jag ta tag i den sociala biten när ja kommer hem till påsken :)


Nu käk!

Dessa snabba helger.
Hur sjukt fort går inte helgerna egentligen? Jag tyckte det nyss va fredag och jag gick från jobbet tills att jag nu satt där idag igen. Sjukt stressigt har det varit idag med. Över 800 samtal har jag tagit emot. Om man slår ut det så blir det ca 100 samtal per timme. Men då har jag även 1h 45 min rast sammanlagt med ^^ Så det är rätt många!

Har iaf haft en mysig helg. Tog det lugnt på fredag med mat, glass och Lets dance. Kollade även på Changeling på kvällen och den va riktigt bra! På lördag sov vi länge och gick sedan ut på en skön promenad och fotade lite änder.. Jag mitt smartass gick ut i kylan med blött hår utan mössa så jag höll på frysa sönder mitt hår haha :P Sen gick vi till affären, babi fixade jättegod mat och därefter blev det bio-besök då vi kollade på Yes Man. Den va himlans skoj ;P

Igår hade jag finbesök igen :) Denna gång från en annan del av Finland, nämligen Ålandsbesök! Åkte till Medis där jag mötte upp Emelie, Nicke, Ronny, Malin, Daniel och Willy. Strax därefter kom Anna med :) Vi gick till ett sushi-hak för att sen ta taxi hem till mig. Gänget skulle på ACDC och därmed så sov de här. Ok inte alla, men 4 st :) Va roligt att träffa min Ålandsfamilj igen! Synd bara att det blev så kort eftersom jag skulle upp och jobba idag. Men vi får försöka ses snart igen!

Nu ska ja fixa det sista med tvätten och sen gå sova. Börjar tidigt imorrn så jag behöver min skönhetssömn ;) Haha!
Äntligen.

Yes nu har ja nog hittat en utbildning som jag hoppas funkar för mig :) Ett grafiskt design-program som kommer vara i Norrköping :) Ska iaf söka dit men får se om det blir av...
Imorrn är det fredag igen. Känns som det var igår när Michaela kom hit. Känns tråkigt nu när hon åkt! Men istället får ja vara med babi och vi har planerat restaurangbesök och bio. Ska bli myspys!

Jag har funderat på att ta lite paus på min blogg. Men bara kanske.. Känner att ja inte ar ork/tid att skriva och det har ni väl säkert också märkt av ni som läser. Blir bara nåt sporadiskt inlägg då och då, och det känns rätt trist. Vet själv hur tråkigt det är att gå in på bloggar som aldrig uppdaterar ^^ Aja får se hur det blir :)