Gott nytt hoppas jag.
Jag tänker inte göra som flertalet bloggare och göra en summering av de bästa tillfällena mm under 2009. Däremot så är jag glad över att ha ett rätt så bra år bakom mig :) Visst kunde det säkert va bättre på vissa plan, men är det nåt jag vet så är det att det kunde vara hundra gånger värre med. Ny stad, ny lägenhet, ny sambo(Lina) och en massa kärlek till babi :) Det får stå för min sk "summering".

Nu är det bara att hoppas på att vi alla har ett bra år framför oss! Och jag väntar spänt vad årets kommande förnyelser :)

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA!
Hellu.
Hej hej. Har det bra här hemma. Är myyyycket snö här! Försöker att inte spendera så mycket tid vid datorn och det har jag iaf lyckats med :) Har ingen usb-kabel nu heller så jag kan inte lägga över nå bilder. Fixas senare! Hoppas ni har haft en jättebra jul iaf och att ni får ett hejdundrande nyår :)
Hemvändaren.
Idag är det dags för avfärd hemöver Sundsvall för lite julefirande. Jag kommer sluta jobbet klockan tolv för att sedan åka hem till babi och hämta bilen, packa den och sen far jag direkt. Men först blir det två pitstop. Först hos Marina och sedan hos hennes syster som också ska följa med. Skönt att slippa köra ensam en dag som denna då tusen andra bilister är ute längs vägarna. Känns jättetrist att åka ifrån Jari i två veckor, samtidigt som att det ska bli skönt att träffa familjen. Det finns ju nackdelar med nästan allt... Men det går nog säkert bra. Jag kommer väl längta ihjäl mig men desto roligare när vi väl ses :)

Jaja slut på svammel. Ska strax logga in mig. Sitter på jobbet nu och tittar in i alla mörka fönster längs gården. Känns konstigt att vi ska sitta här den här tiden när det ändå inte är nå människor här?

Vi hörs när vi hörs! Och om jag inte skriver imorrn eller så, så önskar jag er alla en superduper jul! Ho ho ho!