Dåligt.
Usch jag tycker inte om den här känslan jag har i maggropen nu :/
Älven Ljungan.


Fotograf Evelina Engberg


På vägen hem va jag tvungen att stanna bilen (läs tvärstanna och vända om) när jag såg dessa färger på andra sidan älven när ja nästan va hemma. Såhär ser det ut nu vid skidbacken. Helt fantastiska färger ock eftermiddagssolen låg på så fint :)
KFG skit.
När jag klev upp idag gick jag som vanligt ganska sömnig förbi fönstret och vidare till duschen. Slänger en snabb blick ut och tycker mig se vitt på marken. Kollar en gång till, och jo visst är det frost som ligger och gror där ute på gräsmattan! Går in och tittar på termometern och den visar nästan 2 minusgrader :S Brrr kkkallt! Så självklart blev jag ju tvungen att ställa mig och skrapa rutorna på bilen med. Första gången på den här sidan av sommaren...

Kursen då? Det var ju som vilken söka jobb kurs som helst ^^. Hade lite förhoppningar att det skulle va nån slags utbildning inom nåt som jag har nytta av. Iofs va de ju bara info möte idag men va han förklarade så ska vi träna på att just söka jobb.
Efter mötets slut så mötte jag upp med Sandra och vi tog en tur på stan. Det blev shopping för min del. Måste ju ta det här med att vi går mot kallare tider på allvar! Så jag hittade mig en mössa och en jättefin halsduk på Indiska :) Och en tjocktröja och kofta hittade jag också på Erikshjälpen - Återkommande mode. Plus i kanten att det var halva priset på allt i butiken så jag kom undan med 52 kr för båda tröjorna :P Sweeeeet!

Min nya mysse å halsduk :D