Dagen today.
Idag är jag barnvakt igen. Syrran och Fredrik är båda på jobb. Har vart ensam från halv två och blir väl de till framåt nio ikväll... Just nu är det 6 st barn här som jag nyss utfodrat med mellis. Som mest har det varit 7 st. *Pust* Men när de har kompisar här så sköter dom sig själva mest.. Skönt de iaf :) 

Nä back to "work"igen
Framme.
Framme och välbehållen. Sitter dödstrött i syrrans soffa och vill nog helst bara gå och lägga mig. Fast först ska ja prata lite mer med J och sen måste jag leta rätt på täcke och kudde...

Efter en lång resa på tåget så kom dom och hämtade mig på tågstationen. For dit de skulle innan deras bankett, och jag tog bilen och for hem till huset. Gick in och åt innan jag gick över till grannen för att hämta barnen. Blev kvar där ett tag innan vi gick in till oss. Vart lugnt hela kvällen. Tio över tio låg alla 4 i sina sängar utan nå större tjaffs om att få vara vaken :) Tur det eftersom ja är så trött..

Undrar va dagen imorrn bjuder på?
Stomatol léende javisst.


Fotograf Evelina Engberg


Bjuder på en till bild från igår :) Nu blir det nog lite bildtorka några dagar framöver. Imorrn åker jag nämligen till Nyköping för att vara barnvakt åt syrrans barn. Sen söndag åker jag till J för att sen ha intervju på måndag *woho* Ni håller väl era tummar och tår att det går bra hoppas jag! ;) Troligtvis kommer jag hem igen på onsdag... Baj baj for now!