Sälsafari utan sälar.
Även torsdag bjöd på kanonväder! Det var verkligen så att man hade kunnat ligga på stranden och tom bada. Men vi tänkte att vi skulle dra in till stan. När vi kom dit hade vi sån tur att Emelies pappa bjöd oss på lunch! Och vi kunde ju inte gå på stan utan att köpa glass heller haha.. Tror jag ätit de i stort sett varje dag nu :) Vi spanade även in en fotoutställning på biblioteket och jag kom hem med ett par fina sommarskor.
På kvällen åkte jag, Emelie och Nicke ut på sälsafari med Nickes snygga kusin Marcus. Vi åkte med hans båt och vädret verkade ju vara perfekt sälväder! Enda tills att vi kom lite längre ut då vågorna gick rätt höga! Så tyvärr såg vi inge sälar den här gången. Men däremot så fick vi en helt underbar solnedgång :) Jag tror att vi skulle åka ut igen på söndag och kolla en gång till..

   
   
   
 Igår blev det iaf party. Vi började lite lätt hemma hos Ronny som hade bjudit oss på käk igår. Grillat är gott! :) Vi blev kvar där en stund innan det blev att åka tillbaka hit för att duscha och göra oss iordning. Mer sprit och sen va de dags att åka in till stan. Först blev det lite shots, drinkar och röj till musik inne på Dino's. Sen förde vi stegen till Arken där det också där blev shots och drinkar. Även igår så va det No Comments som spelade där haha.. Och jag måste som alltid gå fram och skrika att jag är från Sundsvall haha.. Jag fick tydligen en låt spelad till min ära med :P
Men sen blev det för mycket för min del som spenderade en liten tid utanför Arken i deras buskar. Jag mådde nog inte så bra hehe..

Men men.. Kvällen va rolig, jag blev full och jag stupade i säng när vi kom hem. Och idag mår man ju som förtjänat! Fast ja börjar piggna till lite nu iaf :) Fast det verkar som att ja snart får börja om för ja tror vi ska iväg ikväll med haha..

See you soon!
Gårdagen.
Trots att jag sagt att ja ska ta de lugnt med solandet nu så blev det ju inte så ^^ Vi hamnade ute igår med haha.. En stund på gräsmattan och en stund på bron. Hanns med att köpa glass två ggr under dagen och kvällen plus lite åkande... När vi va hemma igen så satt  vi och kollade på film. Den hette Full of It. Helt ok men har väl sett bättre.
Jag och Em har iaf haft semester nu med vårt fotande. Men kände att du va det dags att ta tag i det igen. Så nu ¨håller vi på att dokumentera våra dagar här tillsammans. Så nu lovar jag att ja ska bli bättre på att lägga upp bilder här! Även om det inte blir fotografiskt bra bilder men lite dokumentärt iaf :D

   Såhär kan det se ut en vanlig dag här. Fast lite mindre kläder på haha...

   Lite fotograf sitter de nog kvar i oss. Em bland blomkrukorna. Och jag visar ett dåligt resultat hur det kan komma att se ut. Em har iaf macro på sin kamera. Å visst börjar ja få lite färg även på mina ben? ;)

   Såhär ser utsikten ut från huset. Vatten och båthus. Fiiint! Sen är det huset till vänster som Em och Nicke bor i, och jag bor i den lilla stugan till höger. Mysigt värre :D
Me.

Fotograf Emelie Christenbrunn

Här är en bild på mig ute med båten från i Söndags :)