Cheeta.
145984-476
Copyright: Evelina Engberg
Inget särskilt.
Har äntligen  börjat med fotograferingen till mitt projektarbete idag. Elin ställde upp som modell och jag tror vi fick en del bra bilder faktiskt :) Ska bli spännande att se dom på datorn!

Gårkvällen va ju lyckad iaf! Timrå vann sin match (trots mina tvivel) och Tina vann Lets Dance :) Sen va jag och Michaela i datasalen resten av kvällen/natten och hade vårt egna lilla disco :D Haha..
Ikväll ska vi väl bara kolla på film tror jag. Shrek 3 och jag tror vi ska kolla på det nya programmet Körslaget med...
Soliga Åland.
Första dagen på evigheter som jag varit inne i stan. Blev en oplanerad tripp in med Michaela och Ira för en fika på stan. Nu sitter vi hos Ira där Michaela ska rita nåt mönster till en jacka hon ska sy :)

Imorrn ska jag fota Elin för de första bilderna  till mitt projektarbete. Bytte från det gamla till ett nytt där jag ska ta Fine Art Nude bilder :) Hoppas hoppas hoppas att det är fint väder imorrn med så att vi kan fota ute!

Våren har börjat komma nu känns det som! Som igår hade vi utflykt hela dan med klassen. Vi va på ett naturreservat ute i Härröskatan. Det blev fotande och korvgrillning och fika. När sedan Rasmus och Magnus gick för vidare fotografering så låg vi andra 4 kvar på ett liggunderlag och solade oss. Det va sååå himla skönt! Man luktade tom bränd hud efteråt ;P Och vi konstaterade att det är otroligt "ansträngande" att vara fotograf :P

Första bilden är utskriven till utställningen med. Hade tänkt skriva ut en till idag men får nog göra det senare i helgen.. Kommer nog bli rätt så bra ändå hoppas jag! Ska bli kul iaf att åka bort och vara med på en till utställning...

Nä nu ska jag joina de andra och se hur det går för dem..

Hare bra!