Södra Berget.
image460


image461
Foto: Evelina Engberg


Igår när jag åkte till Anders jobb efter jag slutat, så såg jag denna oerhört vackra himmel! Var bara att köra in bilen på verkstan fort som bara den och sen skynda sig ut med kameran i högsta hugg :) Bildmässigt är det väl kanske inte superbra, men oh vilken vacker färg!
Tanzania.
Det blir ingen resa till Kenya. Det är ett som är säkert nu. Och efter mycket påtryck från oss i klassen så har det äntligen löst sig!! Så istället kommer vi att få åka iväg till Tanzania! Vilket är minst lika bra :) För mig kvittar det för jag vet inte så stor skillnad mellan de två länderna.. Känns skönt att det ordnat sig till slut :) Fick beskedet igår och nu känns det genast mycket lättare och roligare att åka tillbaka till skolan. Fast det känns så tråkigt att min tid här på Dagbladet snart är slut :( Men allt har ju sitt slut. Både bra och dåliga saker... Men en månad till här skulle ja inte tacka nej till :) Man får träffa så många olika människor under dagen och se och höra intressanta/roliga/tråkiga saker! Sitta och tjöta medans man redigerar bilder och ha det allmänt bra :) Buhuuuu... Jag har då haft väldigt tur med min praktik! Det är inte alltid man kanske trivs så bra som jag gjort här!

Igår efter jobbet så va jag på verkstaden på Anders jobb och skruvade på bilen. Så nu har jag lärt mig hur man tar bort innansidan av sidodörren med *stolt*
Hade radion på då låten Beds are Burning spelades. Kom att tänka på mina och Marinas glansdagar tillsammans då den låten spelades flitigt :D Själv avbröt jag det jag höll på med för att dansa runt som en galning haha :D

Have a nice day! Tjillevippen!
Utgång.
Det blev inget skrivande igår. Va typ borta hela dagen. Efter en blöt förfest på storgatan så styrde vi stegen mot Stadshuset =) Tyvärr kom inte alla in, men det var roligt ändå! Det var längesen jag dansade sådär mycke iaf... Hade svinont i fötterna innan kvällen va slut, och jag har fortfarande känningar haha.. Vilket inte va så kul igår när vi skulle ut till Birsta jag och syster. Jag hade ju sovit i stan hos pappa och glömt ta med mig extra skor. Dåligt!
Har kapat av större delen av håret nu iaf =) Vilket känns bra. Blev nog lite kortare än tänkt, men jag är supernöjd.
Vilket jag blev imorse med ;)


Har inte hänt så spännande saker idag. Har väl inget mer uppdrag heller. Blir imorrn de.. Får se vad som bjuds på då...

Skulle vilja gå på hockey ikväll men tror inte jag kommer få nån biljett. Syrrans tur nu och ev om de finns biljetter så lär väl Anders bror följa med.. Men jag ska inte klaga. Har ju gått 2 ggr i rad nu så..

Nähä man kanske ska fortsätta redigera bilder nu..

HÄR kan ni läsa artikel från Ålands tidning om vår resa ^^