Och så åter igen är jag här.
Fick en bra start på dagen :) M kom och hälsade på och vi tog med oss hundarna ut på en liten promenad. Det var blåsigt som bara den så det var nästan tur att de inte blev frukost vid havet som vi från början hade tänkt... Blev försenad så jag kände mig en aning stressad när jag skulle fara. Tänkte att jag för allt i världen inte får missa denna färja!! Va lite småjobbigt att köra till en början pga blåsten, men de blev bättre neröver. Har varit skönt för solen har dessutom lyst hela dagen :)

Nu är jag här igen då på skolan. Borde sätta igång med packningen för jag har inte så lång tid på mig nu :S Shit vi åker till Arlanda imorrn! Tjohoo!

Nä ska ta å knåpa ihop ett mejl till M nu och sen ska jag packa!!

Skriver när jag är tillbaka från Afrika!! ;)
Old ones.
145984-469

145984-468

145984-470

Hittade dessa bilder på datorn igår när jag kollade igenom lite mappar. Alltså jag tycker jag är sjukt smal på de där bilderna! :S Inte alls roligt att se.. Och på sista bilden så har jag jeans med storlek 34 i, vilket jag hade typ på mellanstadiet ^^ Behöver ja säga att jag inte längre kan ha dom? :P Tack å lov.. Jag ser förskräcklig ut!
Am I the Sad Lisa?


Hittade låten som jag ville spela för mina vänner igår. Det är min nya favoritlåt!! Sad Lisa med 36 Crazyfists.. Fast orginalet är med Cat Stevens. Tyckte inte om den versionen lika mycket...