Oh my god, they killed Kenny!


Va tycks om mitt nya halsband! Är de inte snyggt ;) Tycker jag iaf särskilt eftersom jag tycker om South Park!

Idag har jag vart i farten mest hela tiden. Vart i Birsta City med lillasyster och strosat på där. Hittade mig en ny bh med som man aldrig kan få för många av :) Provade för första gången på att äta Drakenglass. Alla säger ju att den ska vara så god. Så nu när de har öppnat sin egen glassbar så passade vi på att käka där. Men inte tyckte jag att den va så speciell.. Då gillar jag Svarta Kattens glass bättre i Mariehamn :)
Efter Birsta for vi en snabb sväng till pappa för att sen åka hem och äta och typ vända i dörren. Åkte in till stan för att städa och gjorde några stopp på vägen. När vi kom hem tog vi hundarna på promenad. Så ja har knappt vart hemma på hela dan känns det som. Ska faktiskt ta och lägga mig tidigt ikväll. Har lite plander på att ta cykeln ut och fota lite imorrn :) Den börjar ju snart samla damm haha :P


God natt!
Dagens.
Blir väckt av ett sms följt av ett samtal :) Känner mig otroligt lat som ligger kvar i sängen när klockan är mycket.. Men istället blev jag inspirerad att göra något. Så jag klev upp, åt frulle och tog med mig Gina på en rask promenad! Tog tom den branta backen hem. Duktiga jag! Jag va även så duktig att jag joggade en bra bit uppför backen och grusgången hem. Gina var helt slut. Man vet att det är något fel om man har bättre kondition än sina hundar haha :P Jag lämnade henne hemma och bytte till hunden Beda. Började gå/jogga uppför den mindre backen men fick sen vända om för hon vägrade gå längre. Hon ville inte lämna "flocken" hemma... Istället så hjälpte jag Anders med att skjutsa bitar av träd (stora bitar) från grannens tomt till våran i skottkärra. Han ska klyva det till ved sen.. Av det blev jag helt slut! Så nu fortfarande är jag helt spagetti i mina armar och ben... Tog igen mig med lite latande på soffan med en bok i handen. Och nu ska jag hämta syster yster inne i stada. Blir nog en hyrfilm för kvällen med tacos som mat. Mums!

Trevlig kväll alla :)
Nya bilder.
Fick ett paket på posten idag ;D Det var bilderna som ja skicka efter som pappa och Marie ska ha.. Jag blev jättenöjd med resultatet! Alltid lika roligt att se sina bilder på utskrift!! Så ja ska åka in till stan lite senare mot kvällen för att lämna dom där.

Dessa var det som de skulle ha :)