Den roligaste helgen på länge!
Alltså jag har verkligen haft så sjuuukt roligt nu i helgen som va!
Det började på fredagen. Michaela fick hit 2 st kompisar från Helsingfors. Patrick och Peter.  Kvällen började med att vi satt ute i det fina vädret och drack vin och grillade. Sen flyttade vi ner oss på baksidan där vi drack ännu mer vin och målade så sofistikerat på Peters oljemålning som han hade med haha! Ett självporträtt :P Vi satt ute helva natten och drack, skrattade, målade och tände brasa. Helt sjukt va sjuka dom va. Fast på ett bra sätt!!
Lördagen va vi till Geta och hade picnic. Blåste en del men de va rätt ok ändå. Förrutom att ja nästan föll i havet när ja skulle skölja av våra vindruvor. Som tur va åkte ja bara i med ena foten i det iskalla vattnet :P 
På eftermiddagen började vi grilla igen å dricka mera :P Haha.. För det skulle bli utgång lite senare.. Vi tog lång tid på oss att göra oss iordning å sen satt vi å skoja resten av kvällen på internatet. Sen blev det dags att ta en tur till Emelie och hennes karl för att efter åka in till stan och Arken :D Det var massor av folk och helt ok den här ¨gången på krogen :)
Söndag va vi alla heeelt jäkla slut :P Men inte så konstigt heller.. Då blev det flera filmer å pizza! Och jag kunde vila min mage som hade fått träningsvärk från allt skrattande :D De tror ja nog va första gången haha..

Haha nu när ja skrivit ner det vi gjort kanske de inte kåter så skoj för den som inte va med, men detta var en av de roligaste helgerna jag haft här :D
Fredag hela veckan.
Ja jag kan inte påstå att detta varit en påfrestande vecka direkt :P Bara ägnat mig åt mitt projekt plus suttit ute i solen. Helt haft mina egan tider. Me like!
Idag är inget undantag.. Har pillat lite med bilderna jag tog igår plus solat. Nu har ja precis kommit hem från stan med Elin.

Det som står på kvällens schema är grilla och dricka cider! Michaela har två kompisar här från Finland  ochså :)

Imorrn blir det utgång! Woho!
Projektet.
Ahh jag är rätt så nöjd nu med mina bilder till projektet. Har suttit å redigerat en massa på egen hand nu å slutresultatet verkar bli helt jättebra :D Hoppas de blir de i utskrift med...
Har iaf några bilder kvar som ja ska ta. Jag och Elibn va ut i skogen igår för att ta en bild som jag hade tänkt ut.
Men då är de nån som har tagit bort rekvisitan som jag skulle använda mig av ^^ Attans! Men ska försöka få tag på Glenn imorrn och höra om han kan lösa mitt problem...
Va även iväg igår på dan med Emelie. Vi for runt halva Åland tror ja i jakt på ett hus som ja skulle plåta henne i.. Jojo de gick ju såå bra :P Så vi får skjuta lite på det :)

Annars då. Allt är finemang. Finvädret håller i sig :) Det blir vi alla glada av :)

Ikväll blir det pumpa på gymmet :P Hehe..