Partypics från förra helgen.

 Innan kvällen börjat är vi städade som bara den!
    
  Vilket vi inte är under förfesten.
   Bilresan in talar för sig själv :P Sen ser ni hur det såg ut från Emelies trasiga vinflaska i väskan plus jag som har mycket ont!
   The cuties! Elin, Erik och Michaela :) Detta inne på Arken!

Hatar räkningar.
Betalade in terminskostnaderna för detta halvår förr idag ^^ Nästan 20 000:- Fy fan.. Känns ju sådär men samtidigt skönt att ha det ur världen...

Jag och Michaela åkte även iväg och tränade vid tre tiden. Vi hade sån tur att vi hade gymmet för oss själva nästan hela tiden :) Så nu har jag kramp i magen och det pirrar i skinkorna från träningen haha! Så nu kan vi sätta i oss de onyttiga vi köpte innan vi tränade :P Chips, dipp, Coca Cola och Baugetter :P Mums!

Tre stycken tjejor har kommit till internatet nu idag med. De går andra året på nån friluftskola i Finland. De ska vara hjälplärare på klättringen som börjar imorrn :) Ska Bli himla spännande!

Är orolig för ena vovven hemma nu oxå =/ Mamma och Anders for idag ner till Söderköping igen för Bäbis tredje operation. Och lyckas inte denna operation så måste vi nog avliva henne. Det är skräcken just nu :( Jag hoppas verkligen att hon har en ängel med sig! Aja det är bara att hoppas på det bästa...

Och va säger ni alla om fest när jag kommer hem? På lördag den 13e tycker jag att vi alla samlas och festar! Wohoo! Planera in den dagen ;)
Från resan.
    En varg, björnar och massa korpar
   På första bilden ser ni gömslet där jag satt. Andra visar spången över ena myren och den tredje visar utsikten från mitt gömsle med vidvinkelobjektiv.

   Utkikstornet jag klättrade upp i, vägen vi åkte på och bild utöver Ryssland