Svenne lever!
Yes indeed! Idag på lektionen så blinkade jag lite med ögonen till våran lärare och frågade om jag, Daniel och Simon kunde få smita iväg en stund för att fixa bilen. Det va ok! :) Så vi gick iväg, fick låna verktyg av snälla Glenn (fastighetsskötaren) och det var bara att börja. Min bil är ju lite krånglig eftersom det sitter en jäkla plastkåpa ivägen men de gick bra ändå :) Så nu funkar Svenne finfint!

Hållt på och krånglat med min bild idag med. När jag skulle ta bort damm på bilden så råkade jag göra en reva i den. Skulle fixa det med retusch-färg, men misslyckades och lyckades få revan ännu större ^^ Så det var bara att printa en ny vilket man helst inte gör i onödan då ett ark A3 papper kostar 5,30 Euro. Och då började skrivaren krångla med sina färgpatroner, så det blev ränder i bilden istället. Suck säger jag bara. Men det är väl inte så tydligt om man står och tittar på den på håll. Men står man och granskar nära, som de flesta fotografer gör, då ser man lätt att det är fullt i ränder på sista delen av utskriften.. Men men det får duga.

Har kommit iväg och tränat ikväll med. Jag och Michaela for till gymmet och körde slut på oss. Vi båda är i en period nu då vi känner oss stora och fula. Trots att vi inte är det :P Tycker inte om sånna perioder!
Och inte blir det bättre av att det var kvällsfika när vi kom tillbaka med kladdkaka och te haha! och vi är gottegrisar båda två hehe..

Nu blir det packa väskan inför Vårgårda resan imorrn, och sen ett avsnitt av Heroes! Wohoo!
End of day.
Har nyss kommit tillbaka från simmning :) Kändes väldigt skönt att röra på "fläsket" igen! Gittan var så snäll att hon skjutsade in oss till Godby så vi kunde träna. Vad skulle vi göra utan henne? :) Ska försöka få Simon att byta batteri i bilen imorrn. Eller Rasmus. Eller vem som helst :P
Bilden till Vårgårda blev klar iaf. Inte det resultat som jag hade velat ha men det får duga. Vadå det är ju bara nordens ledande naturfotografer som kommer dit och ställer ut. Och vi ^^ Hehe..

Tror det får bli tidig kväll idag iaf. Inget bra på tvn och rätt så trött. Fast det slutar väl med att jag sitter uppe sent ändå som vanligt. Men måste tänka på att det inte blir nån vila i helgen som kommer så det kanske är bäst att ta chansen när den kommer... Men först! Lite nudlar ;)


Pengaångest.
Bajs! Det här var inte roligt!! Var iväg i förmiddags med Gittan som skjutsade iväg mig till Dax för att köpa bilbatteri. Det är typ som Biltema fast en aningen dyrare.. Så fråga ja tjejen om hjälp som jobbade där och hon plockade fram ett batteri till mig. Jag frågade aldrig vad det kostade men såg en skylt där det stog -15%. Så jag tänkte att det nog inte va så farligt ändå. Så jag lägger upp det på disken och sträcker fram kortet.. Och hon säger 94 Euro. 94 EURO!!!! Det är nästan 900 spänn för ett jäkla bilbatteri. Och jag kunde ju gärna inte ta tilbaka kortet och säga nä då får det vara.. BAJS! Det där var mina matpengar det. Så jag har hyffsad ångest nu över att jag knappt har pengar för de kommande två månader jag har kvar att leva på innan jag får mer...
Och inte nog med det. Jag håller på med utskriften nu till utställningen och det krånglar bara. Blir värsta blåsticket i stenpartierna... Dåligt... Men det går ju iaf att fixa till...