Denna dagen.

Har gått rätt så smärtfritt hittills :) Me like!
Fortsatte å morgonen med bildspelsjobb. Vilket innebär en massa tråkig redigering. Alltså ett hundratals bilder som det ska göras samma saker med. Ändra upplösning och bildstorlek och lägga på skärpa. Inte alltför kul om jag får bestämma! Men jag blev till slut färdig efter några damptillfällen.
Efter lunch så kollade vi på några färdiga bildspel. Inte illa för att vara första gången!

Men sen fick jag tråkigt. Orkade ärligt inte sitta en stund till och redigera och pussla ihop bilder. Mina ögons autofokus är ur funktion idag så jag ser lite blurrigt.
Istället var jag på väg hit till datasalen (jag vet jag säger emot mig själv) men blev fast ute i korridoren där konst å hantverk hade julpyssel. Alltså säg till om ni vet någon annan skola som tar in en äkta gran och pyntar! Det är fasiken status! :D Plus att det va glitter hit och dit och julstjärnor mm. Jag ser själv ut som en glitterstjärna då alla fann det roande att borsta av sina glitterhänder på mig :P Haha! Visar väl min personlighet antar jag ;) Hehe... Men skönt att det blir lite julstämmning här med! Nu när det snöar och allt! Snö som ligger kvar..

Just ja jag får inte glömma att jag fick ju praktikplatsen med :D Är fortfarande svinigt glad över det!
Nu ska jag ansöka om pengar för att åka till Skottland och göra mitt projektarbete...

Imorrn tänkte jag och Michaela försöka ha lite julpyssel efter skoltid. Köpa glitter och hämta lite granris och sånt. Så det blir lite extra fint när Johan och Nina kommer hit ;D Jag längtar skitmycket!! Ska bli så kul att de kommer hit :D

När gotta go!!

WOHOO!
Jag fick praktiken!! Jag fick den :D Är så jäkla glad nu så de finns inte hehe... Så Dagbladet here I come!!
Trötter.
Känns nu i kroppen att jag fått lite sömn de här nätterna. Mina 4 timmar på söndag å kanske 5 inatt... Jag lyckades ju somna på soffan en timme igår kväll så självklart blev de ju svårt att somna senare...

Haft det rätt så lugnt idag på skolan. Fortsatt med arbetet med bildspelet. Blev lite less när det kändes som att man inte kom så mycket framåt. Men sen blev det bättre när jag såg lite resultat iaf. Fast vi är låååångt ifrån färdiga..
Blev lite besviken när vi fick höra att renoveringen i köket på skolan blir ännu mer fördröjd. Skulle ju invigas nu på torsdag med lilla jul fest och allt. Men nu tydligen så har de upptäckt att golvet måste slipas ner och målas om och då måste ju all köksutrustning bäras ut igen *suck* Så vi får fortsätta åka bort till Breidan och käka på lunchen.. Frukost och middag är jag inte så besviken över. Rätt så mysigt där vi käkar nu... Så vi kan inte räkna med att få käka i den ordinarie matsalen förrän tills efter jul. Vilket är tråkigt eftersom nu ställs lilla jul festen in :( Hade sett fram emot den.. Men men.. Tycker de har tagit väldigt lång tid på sig att renovera iaf! De har hållit på sen i mars!

Fick mejl från Dagbladet. Hon hade inte hunnit kolla upp om praktiken men sa att hon hoppades att hon skulle hinna imorrn. *håller tummarna för ett bra resultat*

Kanske ska gå göra sig några varma mackor och te? Jag har blitt lite beroende av ett te som Michaela köpte med sig från caféet där hon jobbar i Helsingfors. Så supergott!! Och jag som inte ens är en te-fantast :) Mums! Jag tror det heter Lady Grey tea eller nåt sånt :) Gräddte..