...
Omg jag kollade på Dirty Jobs med Mike Rowe eller vad det nu heter tidigare ikväll. Ett av jobben han skulle prova på var att göra grillkol. Eller träkol som de kallade det. My lord va skitigg dom blev! Han var helt svart från topp till tå innan dagen var slut! Men lite intressant att veta hur det gör kol. Fick veta att man även gör bricketter av dammet som blir över från själva kolen :P Sånt där onödigt fakta :)
Nu sitter jag och kollar på en film på femman. Har lite ångest över en grej från jobbet idag men försöker att inte tänka på det hehe..

Jag har fasiken grus i mina ögon. Och huvudet snurrar. Som tur är har jag bara tre timmar att jobba imorrn, sen är jag ledig på måndag :) Ska bli sååå himla skönt! Jag har avverkat denna månad rätt bra. Jag tror jag ligger på näst högsta bonus plus att jag jobbat fler timmar än på länge :) Så det lär nog bli lite i lön nästa månad! Wohoo!
Lördag.
Nu har ja precis kommit hem från stan. Träffade Maria där med. Va aslängesen ja träffa henne sist :) Vi hittade iaf presenter att köpa. Men jag som hade lust att shoppa lite till mig själv med hittade igenting :( Ibland hatar jag att kolla på kläder för det känns som inget passar mig. Plus att jag knappt vet vad jag har för stil längre.. Hittade ett par till skor som jag skulle vilja ha men jag som är så kinkig på att de inte får skava missa ju chansen på dom.

Nu är det repris på Så ska det låta och snart är det käk :) Me very hungry! Känns konstigt att vara hemma när det är lördag. Blev lite fundersam vad jag ska hitta på. Det är ingen Melodifestival och ingen utgång. Vad gör man då? :P Det kanske går nåt bra på tv ikväll får jag hoppas :)

Jag fick höra en grej igår :P Det tyckte jag va roligt!

Haha och jag måste bara lägga in ett inlägg från Tjuvlyssnat!! Asgarv vad jag skrattade åt det!


"Tunnelbanan vid Rådmansgatan, Stockholm"


En kille kommer in på tunnelbanan. Han håller en liten dammsugare i handen. Plötsligt ringer hans mobil.

Killen (i luren): Ja hej! Ja, det har verkligen hänt en olycka kan man säga? Det bästa vore ju att stänga hamsterburen. Jo jo, men jag dammsög nu på morgonen under soffan och så flurpade det till och? Ja, men det var ju inte jag som glömde stänga hamsterburen? eller hur? Men varför gjorde du inte det? Herregud? Nu? Nu är jag på väg till Albano, djursjukhuset, vad tror du? Ja vi hörs sen! Jag tycker om dig också!

Haha är det inte roligt! Fast jag tycker synd om hamstern :P Kanske bara ja som har dålig humor men jag kiknade av skratt när ja läste de :P

Trötter.

Usch och blä va satans trött jag är!! Finns ingen gräns.. Och ändå blev ja inte uppe så himla länge igår. Fast kunde ju iofs inte somna på ett bra tag..

Ska på stan med Sandra sen. Ska kolla efter en present åt Theresia som fyller år snart :) Jag har inte sagt att jag ska komma än utan tänkte våldgästa henne :P Närå jag ska berätta för henne :) Kanske ska passa på att shoppa lite åt mig själv med :P Vi får väl se..

Nu har jagtre timmar kvar att jobba.. Drygt!