.....
"Alltså ingen dag är bättre än någon annan. Jag går som i en dimma och försöker hålla modet och humöret uppe. Vet inte om folk ser på mig att jag bara låtsas eller om de tror att jag mår bra? Det är väl kanske bättre att de inget vet..."

Satt och läste igenom min dagbok igår kväll. De där meningarna fastnade i mitt huvud. Det var lite mer än ett år sen jag skrev det där... Tänk att allt kan bli så mycket bättre än vad man tror för stunden! Jag tror ju att det mesta händer av en anledning. Jag tror nu att det var för mitt eget bästa som det tog slut. Skulle det inte ha gjort de skulle jag inte vara där jag är nu idag. Jag skulle inte sitta här bara några veckor ifrån att börja skola igen och göra något jag verkligen brinner för. Jag skulle inte ha erfarenhet från ett kraschat förhållande och jag skulle fortfarande vara svag. Jag skulle inte veta vad det är jag söker. Det vet jag nu och jag mår nog bättre idag än vad jag har gjort på länge :) Jag känner mig glad! Det har jag att tacka alla mina underbara kompisar och familj för som alltid ställer upp no matter what!
Jag kan erkänna att jag blev rätt sentimental när jag läste tillbaka vad jag skrivit i den där boken. Men sen skrattade jag åt det! För jag är verkligen inte där längre :)


Idag har jag suttit ute och målat. Mamma har fått för sig att alla möbler i köket ska målas, så det var bara att ta fram penseln och börja :P Kommer säkert bli riktigt fint när de är färdigt men de är ju en bit kvar. Jag målade kökssoffan idag iaf..
Fick brev från CSN idag med. Fick lån och allt förutom pengar till terminsavgiften. Först fattade ja inte varför, för de ansåg att undervisningen var gratis. Bullshit tyckte jag för jag måste ju betala in terminsavgift. Men läser man det finstilta så förstog jag varför...

Nu är jag sådär rastlös igen. Tror jag ska ta av mig mina sågspåns-luktande byxor och krypa ner i soffan under en filt. Riktigt ruggigt väder med blåst och regn. Känns som det redan är höst!

Imorrn vankas det ev utgång! :) Wohoo.. Inte blev jag alkoholskygg sen i lördags inte hehe..
#1 - JojjeB

Spriten gör mig paranoid, jag är rädd för senilgubbar