.....
"Alltså ingen dag är bättre än någon annan. Jag går som i en dimma och försöker hålla modet och humöret uppe. Vet inte om folk ser på mig att jag bara låtsas eller om de tror att jag mår bra? Det är väl kanske bättre att de inget vet..."

Satt och läste igenom min dagbok igår kväll. De där meningarna fastnade i mitt huvud. Det var lite mer än ett år sen jag skrev det där... Tänk att allt kan bli så mycket bättre än vad man tror för stunden! Jag tror ju att det mesta händer av en anledning. Jag tror nu att det var för mitt eget bästa som det tog slut. Skulle det inte ha gjort de skulle jag inte vara där jag är nu idag. Jag skulle inte sitta här bara några veckor ifrån att börja skola igen och göra något jag verkligen brinner för. Jag skulle inte ha erfarenhet från ett kraschat förhållande och jag skulle fortfarande vara svag. Jag skulle inte veta vad det är jag söker. Det vet jag nu och jag mår nog bättre idag än vad jag har gjort på länge :) Jag känner mig glad! Det har jag att tacka alla mina underbara kompisar och familj för som alltid ställer upp no matter what!
Jag kan erkänna att jag blev rätt sentimental när jag läste tillbaka vad jag skrivit i den där boken. Men sen skrattade jag åt det! För jag är verkligen inte där längre :)


Idag har jag suttit ute och målat. Mamma har fått för sig att alla möbler i köket ska målas, så det var bara att ta fram penseln och börja :P Kommer säkert bli riktigt fint när de är färdigt men de är ju en bit kvar. Jag målade kökssoffan idag iaf..
Fick brev från CSN idag med. Fick lån och allt förutom pengar till terminsavgiften. Först fattade ja inte varför, för de ansåg att undervisningen var gratis. Bullshit tyckte jag för jag måste ju betala in terminsavgift. Men läser man det finstilta så förstog jag varför...

Nu är jag sådär rastlös igen. Tror jag ska ta av mig mina sågspåns-luktande byxor och krypa ner i soffan under en filt. Riktigt ruggigt väder med blåst och regn. Känns som det redan är höst!

Imorrn vankas det ev utgång! :) Wohoo.. Inte blev jag alkoholskygg sen i lördags inte hehe..
Shoppat mera.
I eftermiddag så tog jag med syster Viktoria till Birsta för att kolla runt lite. Jag fyndadade. Inte många grejer, men behövliga! På Stadium hittade jag en ryggsäck som jag inte köpte, men ska! Där hittade jag även ett set med vind/vattentäta byxor och jacka. 700 spänn bara(?). Ja billigt för att vara sånna kläder iaf.. Sen hittade jag även en billig sovsäck. Jag behövde en som tålde -10 grader men de blev för -5 grader. Tyckte inte att de spelade så stor roll egentligen. Jag klarar mig nog på den! Kollade även vidare på stativet som jag hittade på OnOff förra veckan. Funderar fortfarande. Var en aning ostabilt tycker ja. Så jag ska kika på en riktig fotoaffär innan jag bestämmer mig för det där. Var ju iaf ett Manfrotto stativ. Good shit! Känner att jag börjar komma nånstans nu iaf. Lite grejer avklarade! Bara 20 dagar kvar :)
Sweet dreams.
Inatt hade jag värsta braiga drömmen :) Lite konstig, men ändå väldigt bra. Kärlek är alltid bra ;) Lite förvånande vissa grejer bara...
Jag fick iaf lust med värsta myskvällen. Lite vin, tända ljus och god middag. Sen mysandes framför en bra film och bara vara. Med någon såklart! :P Hehe.. Aja like that's gonna happend...

Tror jag ska åka ut till Birsta nu snart. Ska kolla efter lite grejer. Om jag orkar. Lite slö fortfarande... :P