Snart, Alla Hjärtans Dag.
Jupp. Den "stora" dagen är snart här. Fortfarande ingen att fira den med. Inte för att det spelar någon roll egentligen. Det verkar ju som att ingen tycker att det är nån dag att fira längre? Eller så har jag bara inte träffat på någon som tycker om den dagen ännu. Om man bortser från alla tjejer som fortfarande håller hoppet uppe att prince charming ska komma och ta andan ur dom. Lite så hoppas väl jag med.. Att en dag så träffar jag värsta romantikern som gör allt för mig hehe :D Eller ja kanske inte allt ^^ Vart han finns är ju en större fråga. Det kanske inte finns nån alls? Skulle vilja bli lite bortskämd nån gång... Men hoppet är ju det sista som överger människan så än har jag inte gett upp :) Vem vet, jag kanske är på god väg?

Drömmen om Skottland är sååå stor just nu. Vill inget hellre än att åka dit! Med någon som vill samma sak som jag. Uppleva landet! Se sig omkring bland slott och ruiner och prova på alla pubar och se karlar i kilt ;P hehe.. Skulle va något de! Sen ta Irland i samma veva.. Mysigt... Vill!!

En sak som jag verkligen skulle vilja lära mig (om de ens är möjligt), är hur killar tänker. Hur de fungerar? En stor gåta som nog tyvärr aldrig kommer att kunna besvaras...

Miss you too Marina!
Wierd day.
Ja vad ska man säga om idag egentligen? Haha.. Ja den har varit konstig. Eller inte konstig heller. För den har ju inte varit så annorlunda och de har ju inte hänt nåt särskilt. Fast den har varit ganska rolig ändå! Hehe.. Jag och syrran fick våra bryt här i eftermiddags så vi låg på golvet och tårarna spruta av skratt :D Haha! Av ingen anledning alls.. Efter det gick vi ut på en rätt rolig promenad med vovvarna. Mamma och Anders följde med en bit men gick sedan hem med Bäbis eftersom hon inte ska gå så mycke. Vi tog Beda och Gina med oss och vi hamnade bortanför bron. Stackars hundar lär få psykiska men av den där promenaden! Hehe.. När vi va på hemvägen så fick jag nästan släpa Gina uppför backen :P *asg* Men de är ju inte så konstigt egentligen eftersom  de inte alls är vana att gå långa promenader och nu måste vi nog ha gått iaf en halv mil. De lär bli rädda nästa gång vi ska gå ut ;P Hehe..
Sen fortsatte hysterin när Magdalena skulle hjälpa mig att klippa håret. Med en jättestor IKEA sax ^^. Haha! Det var lättare sagt än gjort och speciellt när vi kom till luggen. Ni skulle sett chocken i hennes ansikte när hon trodde att hon klippte mig i ögonlocket haha :D Som tur för mitt öga så gjorde hon inte de *puh*. Sluta med att jag fick ta luggen själv :P

Imorrn så ska vi med Bäbis till farbror Doktorn. Hon har ju blivit så halt igen så vi tror att skadan gått upp igen :( Hoppas att det inte är så för då kanske det inte läker igen på rätt sätt. Och en ny operation är nog inte att tänka på...

Bara ledig imorrn och sen kommer det bli mer jobb. Det har ju varit ganska lite jobb nu i Januari men det verkar som att det blir mer nästa månad. Både bra och dåligt. Bra för pengarnas skulle men inget annat. Försöker hålla utkik efter nya jobb på arbetsförmedlingens hemsida men de finns ju fan inget. Antingen ska man va högskoleutbildad eller så söker de lärare eller massa chefsjobb. Sånt kan man ju verkligen söka ^^ Jaja.. Finns inget att göra åt de. Bara att bita ihop :)

Längtar till helgen. Då ska vi nog träffas ute hos Johan och kolla på Melodifestivalen. Blir nog ett gäng där. Det ser jag fram emot!
Är jag sjuk?.
Läste ett inlägg på forumet på helgon där jag skivit och frågat om en mystisk dröm jag hade för ett tag sen. Jag citerar: "Det låter erotiskt!!  blod och högstående järnvägsbommar.  du är sjuk...mycket sjuk!"
Euhm hur reagerar man på sånt egentligen? :P Haha.. Jag hade skrivit om en dröm där jag inte kunde komma över järnvägen inne i stan. Vissa bommar var nere medans några stog rakt upp. Fick sedan veta att det va en tjej som hade hoppat framför tåget och det var därför det va avspärrat. Sen helt plötsligt så går jag på rälsen i hennes blod som ligger utsmetat. Konstig dröm va?! Nu va de nån månad sen som jag drömde den så nu känns den inte så relevant längre, men den förbryllade mig sjukt mycket och jag kunde inte släppa taget om den på ett bra tag. Han kanske har rätt i att jag är sjuk han som skrev inlägget? Fast det tar jag som en komplimang då ;)

När jag ändå är inne på spåret drömmar så hade jag en rätt så bra dröm inatt. Synd bara att vakna ur den. Fick en kärleksförklaring i den :P Hehhe.. Sånt är man ju inte van vid direkt! Det var en person (nämner inga namn) som hade insett att vi va ett perfect match :P Hehhe.. Sånt är ju kul :D Men som sagt synd att vakna ur den...

Nu är jag trött. Så fruktansvärt trött och det är bara måndag. Är väl kanske inte van att jobba heldagar nu längre. Gjorde det idag. Hade yrkestest idag med och jag klarade mig! Jag blev väl godkänd! Det är de högsta betyget man kan få, fast jag hade 2 frågor fel men de va på 1-poängs frågor. Så de kändes skönt!

Nu ska jag lägga mig i soffan och äta choklad. Blev så himla sugen på det! Sen ikväll ska jag nog hämta min bil. Lämnade in den nu i eftermiddag för reparation hos nån snubbe. Min Svenne ska bli ompysslad ;)