Chris Daughtry.
Han är så satans bra!!! Jag älskar den rösten! Hittade hans video på youtube förut idag och sitter och lyssnar på den nu i skrivande stund :) Jag tycker absolut att ni ska gå in och kika på den! Klicka här isf :) Mums vilken godbit!

   


Jag blev erbjuden att ta en lägenhet i stan idag. En etta ovanför IP på 39 kvm. De va ju inte illa! Jag som skrev i föregående inlägg att de nog va dags för mig att flytta snart :P Hehe.. Den va inte så dyr heller för att vara så central. Synd att jag inte har ett bättre jobb där jag tjänar mer för då hade jag nog tagit den! Skulle inte va inflyttning förren 1:a Maj heller.. Typiskt att man måste säga nej...


Jag somnade på soffan förrut :) Det va himla skönt! Är fortfarandehelt slut så ska nog inte bli uppe så länge ikväll.. Har bara en dag kvar nu innan jag är ledig! Skönt! Tror jag har kommit på varför jag känner mig så trött jämt. Det beror nog på allergi medicinen som jag äter. Där står det i manualen att man kan bli trött och dåsig och få koncentrationssvårigheter som biverkningar. Känns ju bra att jag vet vad det beror på nu iaf! :)
Äntligen.


American Idol
har äntligen börjat!! :D Började igår kväll på fyran :) Jag satt och skämdes ögonen ur mej mestadels av tiden för en del va så oootroligt pinsamma!! Och jag förstår inte att folk kan stå och tjafsa emot när de har blivit nobbade? Har man inte alls nån självdistans? För säger fyra st domare som kan och känner igen bra musik, att man suger, då borde man inse att man inte är nå bra! Men nej då.. Skrattretande! Men kul är det och alltid lika roligt när det tillslut kommer människor som verkligen kan sjunga :D I love it!!

Flyttdags.
Japp jag borde ta och flytta hemifrån snart. Jag har så jäkla mycke grejer på mitt rum nu som jag inte vet vad jag ska göra av. Som mitt senaste fynd; Skurhinken med döskalle-tryck!! Görsnygg tycker jag :D Hehe.. Visar ljuslyktorna som jag köpte för ett tag sen med. Men dom kommer inte riktigt till rätta när man tar bild på dom.. Tog med bilder på vovvarna med :) Beda som ligger och fläker hennes rakade nyopererade mage, Gina "the princess" som måste ha kudde när hon ligger i soffan, och Bäbis fotomodellen ;) Även en bild på mig onsdags trött och hemkommen från jobbet :P