Värsta cool!
Sitter och lyssnar på alla schlagerlåtar på aftonbladets hemsida. Hittade en låt från Andorra med en bra låt! Min typ av musik :D Hehe..

Update:
Snygga tjejer från Ryssland och kraftfull sångare från Island gillas också av mig :)
Lite musik.
I love this song!Kvällen som komma skall.
Jag undrar vad jag ska ha på mig ikväll? Jag funderade på att ta min nya klänning men samtidigt är det ju så satans kallt ute så det finns inte. Fast iofs så kommer vi nog att spendera kvällen inne och bara va ute då det är dags att trängas i krogkön... Så maybe the klänning it is?
Undrar även vart vi kommer hamna ikväll. Jag vet att det än så länge är jag och Johan :P Men ingen av oss vet riktigt vart vi ska förfesta :P Hehe.. Om jag bara visste att pappa inte skulle vara hemma så hade vi ju kunnat vara här men nu vet jag ju inte hur det blir. Vi kanske hittar nån fest att våldgästa :P Haha.. So watch out! ;)

Överhörde Pappas pingla på telefonen när hon pratade med sin son. Hon sa til honom att hon sagt upp lägenheten ^^ Så då betyder det att hon kommer flytta in hit på riktigt. Vet inte hur jag ska reagera på det förutom att det gått så himla snabbt allt! Det är inte så att jag inte gillar henne, för det gör jag, men det känns ändå lite besvärande att veta att hon ska bo här på riktigt. Men men.. Jag är ju ändå inte här så ofta så det ska väl kanske inte beröra mig så mycket..

Har hittat sällskap till Linkin Park om jag får tag på biljetterna. Linda från jobbet plus Sofia och kanske Kristin. Men Kristin skulle jobba så henne är det osäkert med. Så är det någon som är sugen på att bila ner så säg till :)

Jag har föresten tappat en hundra lapp :( Det känns ju skit! Den måste ha ramlat ur väskan eller nåt sånt när den har legat löst.. Men det drabbar väl ingen fattig ^^