Gott nytt år.
På er alla!
Julen är förbi.
Eller ja nästan iaf. Det är annandagen idag men det är inte så mycket jul tycker jag =)
Jag har för övrigt haft en ganska så bra julhelg. På julafton va jag och Magdalena hos pappa för första gången på flera år. Vi åkte ner till syrran i Vattrång på förmiddagen och stannade där på tok för kort tid. Åkte hem, kolla Kalle, käkade mat och öppnade klappar. Sen var det mest att glo på tv resten av kvällen. Kollade på Sällskapsresan - Snowroller. Den är så jäkla rolig! Haha! Sen blev det en tidig kväll för jag va så trött. Men sen så kunde jag inte sova ändå på nästan hela natten.
Igår åkte vi till mamma. Då kom Lotta och Fredrik, Per och Carola, Christine, mormor och morfar och Greta. Som tur var så käkade vi inte julmat! Det blev fläskfilé istället ;) *gott* Sen så hade vi lite julklappsutdelning här med. Jag är himla nöjd över mina julklappar som jag har fått i år!
Det blev iaf ingen utgång för mig igår. Va ju tänkt så men mådde inte så vidare bra, å sen så skulle Karro, Fredrik med barnen komma igårkväll så då ville jag vara hemma =) Jag gjorde ett klokt val! Fast är jäkligt trött idag ändå. Va uppe ganska så sent. Nu är klockan över två på eftermiddagen och jag sitter fortfarande i min morgonrock. Borde göra något vettigt, typ som att packa inför resan imorrn. Men jag är fasiken helt orkeslös...
Fast lite nytta har jag gjort iaf! Jag har betalat in lite räkningar ^^. Sånt som jag verkligen ääälskar att göra. Eller inte.

Fredrik sa att jag såg ut som en golden girl igår =D Han är så bra på att ge komplimanger! Och man vet att han menar dom med =)
Det lider mot... semester.
Nu har jag jobbat mitt första  av två pass för idag. Tråkigt som fan at jag måste tillbaka en gång til!! Den här veckan har varit stört jobbig att jobba. Dels för att jag hela tiden har räknat ner dagarna, men också för att det ringer så stört mycket *suck* Lär väl inte minska inför kvällen troligen...

Igår såg jag landningen av rymdfärjan =) De va coolt! Eftersom jag missade att sitta och kolla på uppskjutet tänkte jag se landningen iaf. Jag skulle också vilja prova att åka till rymden...

Det verkar som att vi får en grön jul i år. Trist! Det hör ju julen till att ha snö ute. tänker tillbaka på förra julen då det va jättemycket snö ute! Så vill jag ha nu med =) Ligger en del klappar under granen så tydligen så har jag varit snäll i år. Mohaha..

Lägger in bilder på Markus Fagervall här nedan. Han är grann den mannen!!

    Mums!!